Udvikling

Udvikling

APPS

Vi har erfaring med at udvikle apps både til IOS og Android og vores udviklere brænder for at lave brugervenlige og tiltalende app løsninger til jeres behov. Vi har også en solid erfaring i at lave en hardware integration i din app, så I fx kan styre en aktuator eller lysstyrke.
Læs mere om APPS

Udvikling

Elektronik udvikling

Hos MP-udvikling har vi erfaring med at udvikle skræddersyet elektronik til nøjagtigt jeres behov. Uanset om I skal sælge et produkt til private eller det skal være til professionelt brug, så kontakt os for en snak. 

Vi kan udvikle en komplet løsning med software integration, så I kan få en samlet pakke hos os der dækker a-z.
Læs mere om elektronik udvikling

Udvikling

PLC styringer

Hvad end I har brug for en simpel PLC styring eller en mere avanceret styring med en integreret mikroprocessor, så kan vi udvikle det for jer. Vi har erfaring med design af PCB-layout, så vi kan skræddersy nøjagtig den løsning, som I har behov for.
Læs mere om PLC styringer

Udvikling

Produkt udvikling

Vi kan hjælpe jer med at udvikle et produkt helt fra start til slut og skabe et produkt ud fra jeres gode ideer. Uanset om I er en stor virksomhed eller du er en enkelt privatperson, så kan vi finde en samarbejdsløsning. Kontakt os endelig for en snak.
Læs mere om produkt udvikling

Udvikling

Software udvikling

Vi har en bred erfaring indenfor de fleste softwaresprog og kan helt sikkert hjælpe jer med den løsning, som I søger. Vi har erfaring med komplekse backend løsninger med en overskuelig frontend, der er nem for slutbrugeren at navigere. Det vigtigste er en grundig og præcis gennemgang af jeres behov.
Læs mere om software udvikling