Det laver vi

Det laver vi

Udvikling

MP-Udvikling vil være jeres udviklingspartner. Vi kan hjælpe med at udvikle jeres eksisterende produkter eller samarbejde om at skabe et nyt produkt.

Vi er specialister inden for udvikling af styringer, app integration, modernisering af produktionsudstyr, datalogging, automatisk omstilling, CE-mærkning, energimærkning mv. 

Vi kan hjælpe jer med:

-PCB udvikling
-Softwareudvikling
-Udvikling af embedded systems
-Udvikling af styringer
-Elektronik produktion
-Maskinudvikling
-Teknisk dokumentation
Læs mere om udviklingsmuligheder

Det laver vi

Automatisering

Vi kan hjælpe jer med at få automatiseret nogle af de daglige opgaver jeres virksomhed bruger tid på. Det kan fx være jeres kvalitetssikring fra papirform over til en digital løsning med nem backup løsning, hvor vi kan lave automatisk dataudtræk, så I nemt kan trække statistikker ud af jeres kvalitetssystem.

Hvis I vil have en live visuel præsentation over jeres produktions statistikker vist på en skærm, så kan vi også hjælpe jer med det, det kan være en nem måde at identificere produktionsspild under drift.

Der er et hav af muligheder for at opdatere udstyr efter jeres ønsker, vi kan hjælpe jer med automatisk omstilling, datalogging, fjernbetjening, visuelt overbliksbillede eller hvad I skulle stå og mangle, ingen opgaver er for store eller små.
Læs mere om automatisering

Det laver vi

Elektrisk konstruktion

MP-Udvikling har sit eget tavleværksted, hvor vi blandet andet samler og tester styringer til Vinorage vinkælderen. Vi har løbende opdateret styringen med forskellige tilføjelser blandt andet App integration, så ejere af en Vinorage vinkælder kan åbne/lukke deres kælder samt kontrollere lysstyrken. 

Mp-Udvikling har også designet og produceret et automatisk testprint, så eventuelle fejl opdages inden produktet når slut kunden. Næste punkt i udviklingen er en køleløsning der styres af samme print som de andre funktioner og som også skal kunne kontrolleres gennem Appen.

Vi kan også hjælpe jer med udvikling og producering af en styringsløsning til jeres behov.
Læs mere om elektrisk konstruktion

Det laver vi

Teknisk dokumentation

Hvis I har udviklet et produkt, hvor I mangler at få styr på den tekniske dokumentation, for lovligt at sælge jeres produkt, så tag endelig fat i os. Vi kan rådgive jer om processen og hjælpe jer med at udarbejde et teknisk dossier, så I kan få sat et CE-mærke på jeres produkt. 

Vi har især stor erfaring indenfor maskindirektivet og lavspændingsdirektivet, men vi hjælper gerne med udarbejdelse af et teknisk dossier indenfor andre direktiver.
Læs mere om teknisk dokumentation