APPS

Udvikling

APPS

Vi udvikler alle slags apps, vi kan designe og udvikle alt fra meget simple apps og apps med en tung og avanceret backend, mens vi stadig holder en brugervenlig og overskuelig brugerflade så slutbrugeren har en nem betjening. 

Vi er eksperter i integrationen mellem apps og hardware som fx IOT-løsninger, hvor I bruger en app til at kommunikere med noget hardware i hjemmet eller på jeres arbejdsplads. Da vi selv udvikler elektronik, kan vi hjælpe jer med jeres projekt helt fra start til slut. 

Det kan også være, at I vil effektivisere jeres virksomhed med en skræddersyet app til at gøre arbejdsgangen mere effektiv for jeres medarbejdere, det kunne fx være en del af jeres kvalitetssikring, hvor der indgår meget manuelt arbejde til indsamling af data eller registreringer. Vi har erfaring fra kvalitetssystemer i industrien og vi ved, at vi kan gøre jeres kvalitetssikring endnu mere pålidelig og mere effektiv. 

Vi vil starte med at skabe et overblik over hvilke funktioner I ønsker i appen, herefter laver vi nogle mockups der er rent grafik, uden nogen funktionalitet, det gør vi for sikre at udviklingsprocessen holder tidsplanen og at I får lige nøjagtig den app I ønsker.