PLC styringer

Udvikling

PLC styringer

Hvis I har udviklet et produkt eller overvejer at udvikle et produkt, så kan vi hjælpe jer med at udvikle en styring til produktet. Det kan også være, at I er ved at renovere en ældre industrimaskine og ønsker at opdatere den. Uanset hvad, så kan vi hjælpe med det meste. 

Vi har erfaring med design og fremstilling af PCB og udvalg af komponenter hertil, så I kan få en skræddersyet styring der afdækker jeres behov. Det kan også sagtens være at den nemmeste løsning til jeres behov findes i en standard PLC.

Vi har ydermere erfaring med App integration så jeres produkt kan styres fra en telefon. Det kan også være, at I skal bruge en data logger med automatisk statistik udtræk. Der er mange muligheder for at optimere jeres daglige arbejdsproces, så giv endelig et kald, så vi kan tage en snak.

Vi vil starte med at tage en grundig snak om jeres produkt og jeres behov, så vi kan udvikle en prototype og bruge den til en ”proof of concept” demonstration. Herefter vil den endelige PCB/PLC fremstilling begynde og den specifikke software til jeres behov udvikles. 

Hvis I, efter udviklingsprojektet, ønsker en leverandør til at samle og montere jeres styring, så har vi eget tavleværksted. Vi kan producere helt ned til 1 ad gangen hvis dette ønskes, så binder I ikke en stor kapital i jeres lager. Klik her for at læse mere om vores tavleværksted.