Vi har stor erfaring i maskinanlæg, hvori der indgår PLC Styringer

Arbejder du inden for fiskeindustrien eller forsyningsbranchen? Har I en produktionsvirksomhed eller er du administrerende direktør i en? Ønsker I at benytter jer af PLC styringer med henblik på at automatisere jeres arbejdsgang.

Det kan godt være, at I allerede anvender automationsløsninger til SCADA-systemer og SRO. Hos MP-Udvikling kan vi programmere og skræddersy PLC styringer, der klarer de processer, hvor præcision og pålidelighed er en nødvendighed.

Vi opbygger jeres PLC styringer efter jeres ønsker, uanset om der er tale om store eller små anlæg. Vi har stor erfaring i programmering af en række PLC-løsninger. En programmable logic controller (programmerbar logisk styring) eller PLC er i bund og grund en lille computer, der bliver brugt til automation af produktionsmaskiner.

En enkel PLC kan programmeres, sådan at den kan klare de opgaver, som før i tiden blev løst af hundredvis af relæer. Hos MP-Udvikling tilbyder vi PLC-løsninger, der lever op til dine krav og specifikationer.

MP-Udvikling tilbyder PLC styringer, der leverer hver gang

Hvis din virksomhed er på udkig efter en billig, men robust programmerbar controller, så kan du glæde dig over, at du hos MP-Udvikling netop kan finde PLC’er, som er nemme at programmere, har en høj pålidelighed og kan foretage en række diagnosticeringer.

Vores programmører kan sørge for, at jeres fremstillingsprocesser bliver overvåget og kontrolleret af PLC’er af stor kapacitet. En programmerbar logisk controller (PLC) er en robust industriel computer, der er tilpasset til kontrol af samlebånd, robotindretninger eller enhver aktivitet, der kræver høj pålidelighed, nem programmering og fejldiagnosticeringer.

Vores programmerbare controllere egner sig til barske miljøer, hvor automatisering letter dine medarbejderes arbejdsgang og dermed øger produktiviteten. Det at du nu overvejer at automatisere din produktion eller udvide dit produktionsanlæg viser, at du har forstået fordelene ved at anvende pålidelige PLC’er. Hos MP-Udvikling står vi gerne for programmeringen af dine PLC’er.

Kontakt MP-Udvikling i dag på tlf.:+ 45 61283703 og få hjælp til jeres projekt. I må også gerne skrive til os på mail: kontakt@mp-udvikling.dk